top of page
nyílászárók_fejléc_190467746.jpg

NYÍLÁSZÁRÓK

Gondoljon a nyílászárókra máshogy

 

Az új generációs nyílászárók már nem csupán épületszerkezeti elemek, hanem a belsőépítészeti design szerves részei. A modern otthonok egyszerre törekszenek a technikai tökéletességre és nyitnak a természet felé. A hatalmas üvegfelületek végtelenített teret ígérnek, beinvitálva a természetet az otthonainkba. Ha mindezt a fa örök nemességével keretezzük, visszatükrözve a belső terek fa elemeit, modern, elegáns, időtálló és legfőképp harmonikus, élhető otthont kapunk, ahova minden nap élmény megérkezni.

Kültéri nyílászáróinkat tömörfából készítjük, 20 éves gyártói tapasztalattal, napjaink trendjének megfelelően fa vagy fa-alu kivitelben, a legmagasabb műszaki tartalommal, akár passzívházaknak megfelelő hőszigetelési értéket biztosítva.

Akár ultramodern, akár hagyományos vagy műemlék típusú nyílászárót álmodott meg otthonába, nálunk megtalálja, amit keresett. Legyen szó bejárati ajtóról, ablakról, emelő- és tolóajtóról vagy árnyékolás technikáról, minőségi, innovatív és exkluzív megoldást kínálunk bármilyen konkrét igényre.

Fa-alu megoldásaink
- a jövő nyílászárói

Az alumínium borítású fa ablakok a fa és az alumínium legjobb tulajdonságait ötvözik egy egyedülálló, prémium rendszerben. A fa-alu ablakok örökérvényű szépséget, kifinomultságot és természetközeli érzést kölcsönöznek otthonunknak, miközben a két anyag kombinációja időjárásálló, gondozásmentes és kiemelkedő műszaki megoldást kínál kimagasló hőátadó mutatóval.
Ideális választás lakásokhoz, passzívházakhoz és modern építészeti projektekhez.

fa-alu nyílászáró_72980711.jpg
fa nyílászáró_206749697.jpg

Fa nyílászáróink – a klasszikus megoldás

A fa örök stílus. A fa páratlan szépsége, nyugalmat árasztó színei mindazok a tulajdonságok, amik megunhatatlanná és kikerülhetetlenné teszik a belsőépítészetben.

Egyszerűségében a legszebb és legkörnyezetbarátabb megoldás.

Megfelelő műszaki kialakítással pedig fa nyílászáróink megfelelnek a modern építészeti trendek legszigorúbb elvárásainak.

Bejárati ajtóink – biztonság és megjelenés

A bejárati ajtóknak elsősorban biztonságosnak, funkcionálisnak kell lenniük. Az épület homlokzati megjelenését illetően viszont nagyon meghatározóak lehetnek. Éppen ezért fontos, hogy vizuálisan is illeszkedjenek a modern építészeti trendekhez, vagy a klasszikus formákhoz. Kínálatunkban számos megoldást talál, de egyedi igényeket is kiszolgálunk.

bejárati ajtó főkép.jpg
beltéri ajtó.jpg

Beltéri nyílászárók
– emelje otthona egyediségét 

Legyen beltéri nyílászárója az otthona éke. A beltéri ajtó gondos megtervezésével egységessé, harmonikussá teheti belső tereit – kiemelheti őket, mint fontos belsőépítészeti elem, vagy el is rejtheti azokat. Bárhogyan is gondolkodjon beltéri nyílászáróiról, mi minden egyedi igényt kiszolgálunk prémium minőségben.


A beltéri nyílászáróinkat minden esetben egyedi igények szerint gyártjuk és szereljük. Választhatóak tömörfa, vagy furnérozott kivitelben, tetszőleges színben és felületkezeléssel.

Műemlék nyílászárók
– örök érték 

A műemlék jellegű ablak nagyon fontos része a külső homlokzati képnek. Elvárás, hogy a nyílászáró teljesen megegyezzen kívülről mind színeiben, mind pedig formájában az eredetivel. Az azonos külső ellenére viszont műemlék nyílászáróink teljes mértékben megfelelnek a legújabb műszaki és kényelmi elvárásoknak. Belső oldalon fokozott hőszigeteléssel gyártjuk az ablakszárnyakat, míg külső oldalon az eredetivel megegyező gerébtokos szárnyakat készítünk.

Műemlék.jpg
árnyékolástechnika_fooldalra.jpg

Árnyékolástechnika

A modern árnyékolástechnikai megoldások amellett, hogy esztétikusak, segítenek energiát takarítani, kiszűrni a külvilág zajait, növelik otthonunk biztonságát.


Már akár a textilárnyékolók is segítenek nyáron hűvösebben tartani otthonunkat, míg a zsaluziák és redőnyök extra szigetelést biztosítanak. Hiszen nem csak hatékonyabban árnyékolnak nyáron, de egy extra hőszigetelő réteget létrehozva a fűtésre felhasznált energiamennyiséget is segítenek optimalizálni.


Az árnyékolás intelligens és automatizált rendszerekkel is összeköthető, növelve otthonunk kényelmét.

Referenciáink

bottom of page