top of page
bejárati ajtó főkép_edited.png

BEJÁRATI AJTÓ TÍPUSAINK

A bejárati ajtóknak elsősorban biztonságosnak, funkcionálisnak kell lenniük. Az épület homlokzati megjelenését illetően viszont nagyon meghatározóak lehetnek. Éppen ezért fontos, hogy vizuálisan is illeszkedjen a modern építészeti trendekhez, vagy a klasszikus formákhoz. Kínálatunkban számos megoldást talál, de egyedi igényeket is kiszolgálunk.

Bejárati ajtó.jpg

Fa-alu megoldások

A legtartósabb megoldást adják a fa betétre szerelt alumínium panellel ellátott bejárati ajtók.  A környezetbarát fa felhasználása meleg és hangulatos belső teret biztosít, míg az alumínium külső felhasználása évekig garantálja az ajtó fenntarthatóságát. A panelek cseréjével később a megjelenés egyszerűen megújítható. Számtalan vizuális forma korlátlan elrendezési lehetőségeiből választhat. Egyedi tervezésre is van lehetőség bármilyen alakú marással.

 

A bejárati ajtók felszerelése egyedi igények alapján történik.

Aluron ajtók.jpg

Fa megoldások

Fa bejárati ajtóinkat egyedi megrendelés alapján, tetszőleges megjelenéssel gyártjuk, mind klasszikus, mind pedig modern kivitelben.

 

Fa bejárati ajtóinkat rétegragasztott, hossztoldott vagy akár toldásmentes luc, borovi, vagy vörösfenyő, illetve tölgy vagy trópusi fafajokból készítjük. Termékeinket a kiválasztott profilhoz illeszkedő üvegszerkezettel készítjük (biztonsági, katedrál, homokfúvott, hanggátló).

Bejárati ajtóinkat alapesetben SFS, vagy igény esetén nagy teherbírású Simonswerk Baka-pánttal szereljük, ROTO 4 csapos kilincsműködtetésű zárral, normál cilinderbetéttel és hőhídmentes Wesser-küszöbbel szereljük. Amennyiben ennél magasabb biztonsági kategóriát szeretne elérni, úgy lehetőség van acélcsapos, automata vagy ujjlenyomat-olvasóval ellátott zárak és fúrásbiztos cilinderbetétek közül választani.

A megfelelő szigetelés érdekében kétszeresen körbefutó DEVENTER márkájú gumitömítést használunk.

Bejárati ajtó.jpg
bottom of page