top of page

Fontos információk

Mit gyártunk?

 

Fő profilunk a prémium minőségű fa- és fa-alumínium nyílászárók, valamint beltéri nyílászárók gyártása, de konyhabútorok gyártását is vállaljuk. Egyedi megrendelések alapján dolgozunk, belsőépítészeti-, építészeti- vagy az Önökkel közösen kialakított tervek alapján. Jól felszerelt, modern gyártóüzemünk Veresegyházán lehetővé teszi, hogy komplett faipari, asztalosipari megoldásokat nyújtsunk – gyártunk kültéri, beltéri nyílászárókat, modern vagy műemlék kivitelben.

 

Kinek gyártunk?

 

Mindenkinek, aki megtisztel bizalmával. Szívesen dolgozunk együtt magánszemélyekkel is, de legtöbb esetben belsőépítészek, építészek, kivitelezők keresnek fel minket.

 

Rendelés menete

 

Ha úgy döntöttek, hogy velünk szeretnének dolgozni, és otthonukat együtt rendezhetjük be egyedi, minőségi konyhabútorral, bútorokkal, vagy szerelhetjük fel nyílászárókkal, akkor első lépésként keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén, és kérjenek tőlünk árajánlatot.

A pontos árajánlat érdekében, kérjük, csatolják az építészeti terveket is. Megkeresést követően lekésőbb 48 órán belül küldjük válaszunkat.

 

A végső, pontos árajánlathoz szükséges a telefonon történő egyeztetés is, hogy pontosítsuk az Önök által elképzelt műszaki tartalmat, illetve felhasznált alapanyagokat. Nyílászárók és beépített bútorok, konyhabútorok, lépcsők, falburkolatok esetében mindenképp szükséges egy helyszíni bejárás és személyes felmérés is, melyet tapasztalt kollégáink végeznek egy előre egyeztetett időpontban.

 

Amennyiben ajánlatunkat elfogadják, úgy következő lépésként szerződést kötünk Önökkel. Ennek aláírását, valamint az előleg kézhezvételét követően indul meg a gyártási folyamat.

 

A gyártási folyamat alatt többször konzultálunk Önökkel, vagy az Önök által megbízott kapcsolattartóval, építésvezetővel.

Erre azért van szükség, mert folyamatban lévő építkezésnél egyeztetni kell a többi szakiparral, nyílászárók esetén például ellenőriznünk kell a kialakított falnyílás-méreteket. Beépített bútorok, konyhabútorok esetén ismernünk kell a szerelvények, kőburkolatok, stb. végső elhelyezkedését.

 

A gyártás befejeztével az elkészült nyílászárókat, bútorokat az üzemünkben ellenőrizhetik. Amennyiben a legyártott termékek elfogadásra kerültek, kiállítjuk a végszámlát. A nyílászárók, egyedi bútorok elszállítását, illetve beépítését akkor tudjuk csak megkezdeni, amikor a végszámla kiegyenlítésre kerül.

 

Következő lépésként a beépítést kezdjük meg egy előre leegyeztetett időpontban. A beépítési szolgáltatás külön kerül kiszámlázásra, miután az a Megrendelő által ellenőrzésre és elfogadásra került.

 

Ügyfélkezelés

 

Tudjuk, hogy egy otthon, vagy társasház létrehozása, felépítése, vagy akár egy üzlet, irodahelyiség kialakítása nagy dolog, így mi ehhez méltóan kezeljük ügyfeleinket. Azt is tudjuk, hogy nem csak a végeredmény és annak minősége számít, hanem az az út is, ami ahhoz vezet. Együttműködésünk alatt ezért arra törekszünk, hogy megrendelőinkkel rendszeresen egyeztessünk – a kölcsönös és folyamatos kommunikáció kulcsfontosságú záloga a kívánt végeredménynek.

 

Beépítés

 

A beépítés minden esetben előre egyeztetett időpontban történik, a legyártott nyílászárók, egyedi bútorok üzemünkben történő átvétele után. A beépítés során az építési helyszín sajátosságától függően szükség lehet speciális eszközökre, darukra, ezeket mi biztosítjuk.

 

Árnyékolástechnika

 

Nyílászárók esetén komplett megoldást biztosítunk, így igény esetén az árnyékolástechnikai megoldásokat, zsaluziát és redőnyt, is meg tudja rendelni nálunk. Több állandó beszállítónk terméke közül tud válogatni. Ugyanígy értékesítünk, illetve építünk be garázskapukat is.

 

Gyártási határidők

 

Ez igen egyedi lehet, de általánosságban igaz, hogy fa-, fa-alumínium nyílászáró megoldásokat, beltéri ajtókat 8-12 hét alatt gyártunk le. Erre jön még a beépítés időtartama, ami egy-két naptól egy-két hétig tart, a helyszín adottságaitól, készenléti állapottól függően.

 

Milyen anyagokkal dolgozunk?

 

Bármilyen fafajból tud nálunk válogatni, ha tömörfából szeretné bútorait, nyílászáróját, burkolatait. Bútorait igény szerint furnérozott vagy laminált kivitelben is elkészítjük.

 

 

Felületkezelés

 

Tömörfa bútorok esetén az olajozást részesítjük előnyben. Ezek natúr, vagy színezett kivitelben is elérhetőek. Tartósítják, ápolják, védik a fát, miközben a festékekhez viszonyítva sokkal környezetbarátabbnak minősülnek.

 

 

Nyílászáróink felületkezeléséről

 

Nyílászáróink többrétegű ipari felületkezelést kapnak.

bottom of page