AJÁNLATKÉRÉS
Bezár

Napelem rendszerek


Napelemes rendszerek nagykereskedelmi értékesítése, tervezése, engedélyezése, komplett kivitelezése tekintetében forduljon bizalommal a Greenwood stúdióhoz.
A napelemes rendszereket “kulcsrakészen” adjuk át az áramszolgáltatói ügyintézést is átvállaljuk.Somogy megyében a helyszíni felméréseket ingyenesen végezzük. Az ország más megyéiben 50.000 Ft ellenében végezzük el, mely összeg teljes egészében a megrendelt rendszer árából jóváírásra kerül. 

Pályázatához szükséges műszaki paramétereket igény szerint összeállítjuk, energetikai auditjelentéseket biztosítjuk.
A honlapon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, végleges árajánlat helyszíni felmérést követő megállapodás tárgyát képezi.
Beszállítónk az osztrák FRONIUS gyár hivatalos szervizképviselete, ezért későbbiekben is bizalommal fordulhat szakembereinkhez. Igény esetén online távfelügyeleti rendszert is kiépítünk.
Saját importos napelemeinket 30 év teljesítménygaranciával, az osztrák Fronius invertereket 20 évig bővíthető garanciával német túlfeszültség-védelemmel és német K2-Systems alumínium tartószerkezettel biztosítjuk.
A megrendelésnél minimális előleget kérünk, a fennmaradó összeget csak a rendszer teljes üzembe helyezését követően kell kifizetni.

 

Vissza az előző oldalra

Oldaldobozok