AJÁNLATKÉRÉS
Bezár
Fa és műanyag nyílászárók, egyedi bútorok, napelemek Garázskapu, kaputechnika Nyílászárók Árnyékolók Megújuló energia

Greenwood termékek

Bemutatkozás


Nyílászárók-, beltéri ajtók óriási választéka, garázskapuk és ipari kapuk, árnyékolástechnika, a megújuló energián belül a napelem, infrafűtés, valamint egyedi bútorgyártás, székek, asztalok.

Innovatív építészeti megoldásokban hiszünk – ez adja vállalkozásunk, a Greenwood vezérfonalát! Nyílászárók-, beltéri ajtók óriási választéka, garázskapuk és ipari kapuk, árnyékolástechnika, a megújuló energián belül a napelem, s az infrafűtés, valamint az egyedi bútorgyártás jelenti fő profilunkat! 

Szakértelem és tapasztalat nélkül nem lehetnénk hiteles piaci szereplők, azonban mi kézzel foghatóan igazoljuk ezt – bemutatótermet alakítottunk ki Kaposváron a Fő utca 57-ben, ahol megtekintheti-, kipróbálhatja termékeinket, minden hiteles információt beszerezhet azokról, s helyben rendelhet is a szimpatikus darabokból! Termékeinket mi gyártjuk, ugyanakkor kiváló termékek gyártói képviselete is vagyunk! Ingyenes szaktanácsadással, árajánlatkészítéssel állunk rendelkezésükre. Az értékesítésre került termékeket egyedi igények alapján kisszállítjuk, beépítjük. Teszteljen minket bátran, kérjen segítséget, szaktanácsadást a tervezésben! Egyeztessünk igényeiről személyesen – segítünk, ha megújulna!

Pénztárcabarát termékeket kínálunk, remek ár-érték aránnyal, környezetkímélő lehetőségekkel. Minden kivitelezéssel a jövő felé fordulunk!
A Greenwood szakértői bevezetik Önt a költséghatékony, környezetbarát építészeti megoldások világába! Saját asztalosüzemünkben ügyfeleink sokszor keresnek meg minket minőségi elvárásokkal – a precíz munkavégzés és a gyorsaság egyszerre történő teljesítése pedig lehetetlen lenne csúcstechnológiájú gépek nélkül.